KESME MUTFAK BIÇAKI (21 CM) - TÜTÜNDEKİ MEŞE - BIÇAKLAR
Zepter tarafından Solingen bölgesinden üretilen Alman çelik soyma bıçağı. Çelik bıçak ile şık koyu meşe sapı arasındaki mükemmel denge ile karakterizedir.
Sunum
Et kesimi, doğrama veya dilimleme, kümes hayvanları ve balık filetoları için güvenilir bir mutfak bıçağı. 21 cm uzunluğundaki bıçak ve hassas kesim özellikleri, bu yüksek kaliteli bıçağı tanımlar. Et porsiyonlama için tasarlanmıştır. Yapısı ve keskinliği, lifli etler de dahil olmak üzere etin kesilmesini kolaylaştırmak ve kemiklerden hızlı bir şekilde ayrılmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Felix® SMOKED OAK bıçaklarının yeni koleksiyonu. Şefin mutfakta neyin önemli olduğunu sorduğunuzda, cevabı: güvenilir bir mutfak bıçağıdır. Smoked oak bıçakları, soğuk, keskin bir bıçak ile sıcaklık ve zarafet yayan bir ahşap sap arasındaki mükemmel denge ile karakterize edilen kalite ölçütüdür. Dilimleme sırasında, yiyecek bıçağa yapışmaz; bıçak yüksek parlaklıkta cilalanmıştır.
Ürün kodu: KSW-014
Ürün adı: DİLİMLEME MUTFAK BIÇAĞI (21 CM) - KÜTÜK MEŞE
Brüt ağırlık [KG]: 0.26
Net ağırlık [KG]: 0.13
Kullanım alanı: Et, kümes hayvanları, kızartmalar ve büyük balık filetoları için kesim.
Üretici: FELIX SOLINGEN GmbH, An den Eichen 6, 42699 Solingen
Üretim yeri: Almanya
Boyutlar: 430x90x30
Malzeme: Bıçak: 1.4116 X50CrMoV15, Sap: Kütük Meşe Ahşabı, 56-57 Rockwell.
Bulaşık makinesinde kullanım için uygun: Tavsiye edilmez
Garanti: Malzeme veya işçilikteki kusurlar tespit edildiğinde 5 yıl garanti.
Sertifikalar/Beyan: Malzemelerle ilgili (EC) Nº1935/2004 Yönetmeliği'ne uygunluk beyanı.